Sx TAG PHSFP-10SR-IP SFP Upgrade Program

PHABRIX Sx TAG PHSFP-10SR-IP SFP Upgrade

Moet ik mijn Sx TAG upgraden en wat houdt dat in?

Het is meer dan twee jaar geleden dat we voor het eerst de ST 2022-6 IP-only versie van de Sx TAG unit introduceerden en bijna een jaar geleden dat de eerste ST 2110/2022-6 versie werd geïntroduceerd. Deze maken beide gebruik van de PHSFP-10SR-IP, een Embrionix/Riedel emSFP die de IP I/O-functionaliteit biedt voor de Sx TAG unit.

Veel nieuwe functies zijn toegevoegd na succesvolle JT-NM/AMWA inter-op testsessies. De nieuwste versie ondersteunt ST 2022-6 en ST 2110-20/30/31/40 (beide met 2022-7 op een enkele interface), ST 2059 PTP met 2110, we hebben ook AMWA NMOS-ondersteuning (IS-04, IS-05 en nu IS-08) toegevoegd aan de ST 2110 belastingen, zodat de Sx TAG het eerste echt draagbare ST 2110/NMOS geschikte test- en meetapparaat is.

Wij zullen vragen om uw SFP-module terug te sturen naar PHABRIX (we hebben alleen de PHSFP-10SR-IP module nodig, houd alstublieft de Sx TAG unit). PHABRIX Manufacturing team zal uw PHSFP-10SR-IP module herprogrammeren en de bovenstaande nieuwe functies toevoegen. Veel units hebben mogelijk een nieuwe SFP-kooi nodig, dus zodra we uw SFP-module opnieuw hebben geprogrammeerd (met de nieuwste 2020-functies), zullen we een nieuwe SFP-kooi leveren (indien nodig) en PHABRIX zal betalen voor de retourzending van de PHSFP-10SR-IP-module naar u. Voor deze werkzaamheden worden administratiekosten in rekening gebracht.

Vul dit formulier in om uw PHSFP-10SR-IP-module te registreren voor deze belangrijke upgrade van de functieset. PHABRIX Sales Admin-team zal u vervolgens een RMA-nummer (Return Material Authorization) geven om het upgradeproces te starten.

Hoe u uw Sx TAG's huidige Firmware-versie kunt vinden
De Sx TAG firmwareversie is te vinden op de System/Misc pagina. Voer de laatste versie van de firmware in die u met uw PHSFP-10SR-IP gebruikt, bijv. 2.00.15312

Hoe kunt u het serienummer van uw PHSFP-10SR-IP achterhalen?
Het serienummer van de PHSFP-10SR-IP is hier te vinden:

Als er vragen zijn, neem dan contact met ons op via ondersteuning@phabrix.com

Sx TAG SFP Upgrade Aanvraagformulier

(Let op: er moet één formulier per SFP worden ingediend)

[hidden [radio SupportLead default:1]