Qx naar QxL Upgrade Programma

PHABRIX Qx naar QxL Chassis Upgrade

(Dit promotieprogramma eindigde op 31 december 2021)

Met de introductie van IP-netwerkondersteuning en de veranderende omgeving van 10GE IP-netwerken naar 25GE-netwerken heeft PHABRIX een promotie-upgradeprogramma opgezet om bestaande Qx IP-klanten te helpen bij de overgang van 10GE naar een 25GE IP-toekomst, en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van de extra functies die het QxL -platform biedt.

Na dit upgradeprogramma meer dan twee jaar te hebben uitgevoerd, is het nu afgesloten en kwam het tot een einde op 31st December 2021. Alle bestellingen ontvangen vóór 31st December zal zoals gewoonlijk worden verwerkt.

PHABRIX's Qx producten zullen kosteneffectieve 12G-SDI met 10GE ondersteuning blijven bieden, terwijl de QxL producten gericht zijn op kostenconcurrerende 25GE ondersteuning met dezelfde 12G-SDI ondersteuning.

Voor meer informatie over de Qx of QxL producten kunt u contact opnemen met uw regionale verkoopmanager via sales@phabrix.com. Voor vragen over productondersteuning kunt u contact opnemen met ondersteuning@phabrix.com.

Voor meer informatie of om een demonstratie van de Qx of QxL producten aan te vragen, klik hier
Voor meer informatie over onze IP-producten en -oplossingen, klik hier